19 Sal

emPLANT Erasmus Mundus Joint Master Programme

emPLANT Erasmus Mundus Joint Master Programme, Plant Breeding, mastır programı için başvurular kasım ayında açılmış bulunmaktadır. Başvurular, ocak ayı sonu itibarı ile sona erecektir.Bu program kapsamında yüksek lisans öğrencileri ilk yıl Fransa veya İsveçte ikinci yıl ise tercih edecekleri proje ortağı 5 ülkeden birinde tez çalışmalarını yürütebileceklerdir. Program sonunda uluslararası Bitki ıslahı yüksek lisans diploması alacaklardır. Programa ilgi duyan ve başvurmak isteyen Lisans son sınıf öğrencileri ve halen yüksek lisans yapmak isteyen öğrenciler aşağıdaki linkten hem program hakkında hem de başvuru koşulları hakkında bilgi edinebilirler. Programın en önemli şartı B2 düzeyinde İngilizce dil seviyesine sahip olmaktır. Öğrencilerin tüm kayıt masrafları ve ayda 1000 euros bursları program tarafından karşılanacaktır.

Application procedure