28 Cum

Kampüs Kart Başvuru Duyuru Metni ;

Sevgili Öğrencilerimiz;

2013 yılında kullanıma geçen ve geçtiğimiz 2015-2016 eğitim döneminin sonunda yaşanan aksaklıklar sonucunda ilgili protokol fesih olunarak sonlandırılan ‘’Kampüs Kart’’ uygulaması üniversitemiz yemek hizmetlerinde ve öğrenci evlerinde tekrar kullanımınıza sunulmaktadır.

Üniversitemiz kimlik kartları artık ‘’Kampüs Kart’’ özelliği sayesinde yemek hizmetinde daha hızlı ve güvenli hizmet almanızı sağlayacak ve sizlerin memnuniyeti tarafımızca takip edilerek verimli bir hizmet standardına ulaşılması durumunda spor tesislerimiz, kütüphaneler vb. hizmetlerde de sizlere daha iyi hizmet vermek üzere kullanılabilecektir.

‘’Kampüs Kart’’’lar üniversitemiz yerleşkelerinde verilen hizmetlerin haricinde geçiş kontrol noktalarında da kimlik kartı olarak kullanılacağı için tüm öğrencilerimizin ‘’Kampüs Kart’’’larını ivedi bir şekilde alabilmeleri için başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca herhangi bir bankacılık özelliği olmayan ‘’Kampüs Kart’’’larınıza bankacılık özelliği kazandırmak isterseniz kart seçiminizi yaparken Vakıf Bank Kredi Kartı özelliği olan ‘’Kampüs Kart’’ seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Üniversitemiz yerleşkelerinde daha çağdaş, daha güvenli ve daha hızlı hizmet verebilmemiz hususunda desteğiniz için teşekkür ederiz…

Yemek hizmetlerinde fişli sistem kaldırılacak olup, “Akıllı Kart” sistemine geçilecektir. Başvurular 03 – 10 Mayıs 2017 tarihleri arasında https://kampuskart.ankara.edu.tr/home/EnstituLogin   adresinden yapılacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini saygılarımla rica ederim.

Prof. Dr. Sibel Ayşıl ÖZKAN

Rektör Yardımcısı