08 Çar

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATLERİNE!

Değerli öğrencilerimiz,

Yeni internet sitemizde BAŞARILARIMIZIN altında Enstitümüzün en önemli değerlerinden gördüğümüz sizler için profesyonel bir arayüz oluşturduk. Bu arayüz esas itibariyle “Öğrencilerimiz Enstitümüzün, Enstitümüz Öğrencilerimizin Referansıdır” demek için ve yaşayan bir kurumsal bellek oluşturmak için oluşturuldu. Hepinizi bu arayüze kayıt olmanız için bekliyoruz:)

Profilinizin görüntülenebilmesi için önce linked in’e kayıt olup, profesyonel/akademik profilinizi oluşturmalı, aşağıdaki bağlantıda anlatıldığı şekilde kendinize özel linked in URL adresinizi oluşturmalı ve kayıt arayüzüne bu adresi girmelisiniz. Aksi takdirde öğrencilerimiz arasında listelenebilmeniz mümkün olamayacaktır.

Öğrenci arayüzü için lütfen bu bağlantıyı takip edin.

HGS’lere kredi bakiye yüklemek için ilgili araç yada araçlarınızın T.C. Kimlik No, Plaka No, sürücüye ait Pasaport No veya Vergi Numarası ile sorgulama yaptıktan sonra gelecek olan kayıtlı HGS etiketini ve yüklemek istediğiniz kredi miktarını seçmeniz ve kredi kartı bilgilerinizle HGS yükleme ödeme işlemini yapmanız yeterli oluyor.

Eskiyen sistem OGS’de olduğu şekilde HGS’yi de istediğiniz kredi kartınıza yönlendirerek HGS kredi bakiyenizi azaldığında otomatik olarak para yüklenmesini yapabiliyorsunuz.

kredi kartı borç sorgulama
işbank borç s