12 Sal

Yeni Kayıt Yaptıracak Olan Öğrencilerin Dikkatine;

2017-2018 GÜZ YARIYILI

YÜKSEK LİSANS  ve DOKTORA PROGRAMLARINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ ADAYLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. İkametgah İlmuhaberi
  2. Yeni çekilmiş 4,5×6 cm boyutunda 6 adet biyometrik fotoğraf
  3. Erkek öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi.
  4. a) Askerliğini yapmış olanlar için askerlik terhis belgesi
  5. b) Askerliğini yapmamış olanlar için müsade belgesi
  6. c) Bakaya durumunda olanlar kovuşturmaya yer olmadığına dair Mahkeme Kararından  sonra tecil için  müracaat edecektir.
  7. Yükseköğretim Kurumlarında Araştırma Görevlisi olanlarla ilgili belge (Araştırma Görevlisi olanlar belgeledikleri takdirde yasal süreleri kapsamında katkı payından muaf olacaklardır.).

4.Danışmanı belli olan öğrencilerin web sayfamızda bulunan dilekçeler ve formlar bölümündeki danışman tercih formunu İlgili Öğretim Üyesine imzalatıp getirmeleri gerekmektedir.

1. Kamu kurumlarında çalışan öğrenci adaylarının derslere katılımlarında kurum açısında sakınca bulunmadığına dair yazı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı kesin kayıt işlemleri 12-15.09.2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
Kayıt Hakkı kazanan aday;
1- Enstitümüz öğrenci işleri personeli tarafından kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciye öğrenci numarası verilecektir.

2- Katkı payları öğrenci  numarası belirtilerek herhangi bir Vakıfbank Şubesine yatıracaktır (Harç ödemesinden muaf olmayan öğrenciler için).
3- Ders seçme işlemleri öğrenciler tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) https://obs.ankara.edu.tr üzerinden yapılacak ve Anabilim Dalı Başkanlığınca onaylanacaktır.
4- Enstitümüz tarafından üretilmeyen hiçbir evraka “aslı gibidir” yapma yetkimiz bulunmamaktadır. İstenen belgelerin onaylı örnekleri verilen kurumdan veya noterden yapılacaktır.