2019-2020 GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ ADAYLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. İkametgah İlmuhaberi (Muhtardan onaylı).
  2. Erkek öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi.
    a) Askerliğini yapmış olanlar için askerlik terhis belgesi
    b) Askerliğini yapmamış olanlar için müsade belgesi (Mezuniyet Belgesi ve Nüfus Cüzdanı onaylı fotokopisi ile beraber).
    c) Bakaya durumunda olanlar kovuşturmaya yer olmadığına dair Mahkeme Kararından  sonra tecil için  müracaat edecektir.
  3. Yükseköğretim Kurumlarında Araştırma Görevlisi olanlarla ilgili belge (Araştırma Görevlisi olanlar belgeledikleri takdirde yasal süreleri kapsamında katkı payından muaf olacaklardır.).
  4. Danışmanı belli olan öğrencilerin web sayfamızda bulunan dilekçeler ve formlar bölümündeki danışman tercih formunu İlgili Öğretim Üyesine imzalatıp getirmeleri gerekmektedir.
  5. Kamu kurumlarında çalışan öğrenci adaylarının derslere katılımlarında kurum açısında sakınca bulunmadığına dair yazı.

Sınavı kazanan aday yukarda istenilen belgeleri getirip;
Enstitümüz öğrenci işleri personeli tarafından kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciye öğrenci numarası ve OBS ye giriş şifresi verilecektir.