2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğrenci Alım Başvuruları

2019-20 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılı öğrenci alımlarımız başlıyor.

Başvuru Tarihleri:       01-12 Temmuz 2019

Bilim sınavı tarihi       17 Temmuz 2019 Çarşamba saat 10:00

Bilim sınavı yeri:        Biyoteknoloji Enstitüsü, SİSBİYOTEK İleri Araştırma Birimi Toplantı Salonu

Lisansüstü öğrenci alımı için Enstitümüz başvuru koşulları, kontenjan ve başvuru kılavuzu aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Başarı dileklerimizle,

2019_20 Lisansüstü Öğrenci Alım Kriterleri

2019-2020-Eğitim-Öğretim-Yılı-Güz-Yarıyılı-Lisansüstü-Başvuru-Koşulları-Kontenjanlar

Önemli Not:

Bu dönem lisansüstü öğrenci danışmanlığı alacak olan öğretim üyeleri ve çalışma konuları aşağıdaki bağlantıda sunulmaktadır. Çalışmak istediğiniz tez konusuna bağlı olarak ilgili öğretim üyeleri ile 17 Temmuz Çarşamba günü yapılacak yazılı sınav öncesinde mutlaka görüşmüş olmanız ve CV formunda öğretim üyesinin adını ve ne zaman görüşmüş olduğunuzu yazmanız gereken ilgili bölüme bu bilgiyi yazmanız gerekmektedir.

Ayrıca başvuru koşulları arasında sizden istenmiş olan Referans mektubu, Niyet mektubu ve CV için aşağıdaki bağlantılardan ulaşabileceğiniz formatlara uygun olarak hazırlamanız beklenmektedir.

_2019 GÜZ Dönemi_Danışman Öğretim-Üyeleri

Kişisel bilgiler
Referans Mektubu
Niyet mektubu

Bilim Sınavına gelirken Enstitüye teslim etmek üzere hazırlamış olduğunuz başvuru dosyası belge sıralamasını aşağıda belirtilen sıraya uygun hazırlayıp teslim etmeniz beklenmektedir.

Dosya Sıralama Listesi