2019-2020 Lisansüstü Öğrenci Alım Kriterleri

2019-20 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı öğrenci alımlarımız başlıyor.

Başvuru Tarihleri: 06-17 Ocak 2020

Bilim sınavı tarihi: 22 Ocak 2019 Çarşamba saat 10:00

Bilim sınavı yeri: Biyoteknoloji Enstitüsü, SİSBİYOTEK İleri Araştırma Birimi Toplantı Salonu ve Derslik

Lisansüstü öğrenci alımı için Enstitümüz başvuru koşulları, kontenjan ve başvuru kılavuzu aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Başarı dileklerimizle,

2019_20_Lisansüstü Öğrenci Alım Kriterleri

19-20 Egitim-Ogretim Bahar Yariyili Kilavuzu

ÖNEMLİ NOT:
Bu dönem lisansüstü öğrenci danışmanlığı alacak olan öğretim üyeleri ve çalışma konuları aşağıdaki bağlantıda sunulmaktadır. Çalışmak istediğiniz tez konusuna bağlı olarak ilgili öğretim üyeleri ile 22 Ocak Çarşamba günü yapılacak yazılı sınav öncesinde mutlaka görüşmüş olmanız ve CV formunda öğretim üyesinin adını ve ne zaman görüşmüş olduğunuzu yazmanız gereken ilgili bölüme bu bilgiyi yazmanız gerekmektedir.

Ayrıca başvuru koşulları arasında sizden istenmiş olan Referans mektubu, Niyet mektubu ve CV için aşağıdaki bağlantılardan ulaşabileceğiniz formatlara uygun olarak hazırlamanız beklenmektedir.

2019_20 Danışman_Öğretim-Üyeleri
CV
Referans-mektup-formu
Niyet mektubu

Bilim Sınavına gelirken Enstitüye teslim etmek üzere hazırlamış olduğunuz başvuru dosyası belge sıralamasını aşağıda belirtilen sıraya uygun hazırlayıp teslim etmeniz beklenmektedir.

Dosya Sıralama Listesi