2020-2021 Güz Yarıyılı Öğrenci Başvuruları

2020-21 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılı öğrenci alımlarımız başlıyor.

Başvuru Tarihleri: 29 Haziran-10 Temmuz 2020

Değerlendirme Sonucu İlanı: 17 Temmuz 2020

Lisansüstü öğrenci alımı için Enstitümüz başvuru koşulları, kontenjan ve başvuru kılavuzu aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Başarı dileklerimizle,

2020_21_Lisansüstü Öğrenci Alım Kriterleri

20-21 Egitim-Ogretim Güz Yariyili Kilavuzu

Bu dönem lisansüstü öğrenci danışmanlığı alacak olan öğretim üyeleri ve çalışma konuları aşağıdaki bağlantıda sunulmaktadır. Çalışmak istediğiniz tez konusuna bağlı olarak ilgili öğretim üyeleri ile görüşmüş olmanız ve CV formunda öğretim üyesinin adını ve ne zaman görüşmüş olduğunuzu yazmanız gereken ilgili bölüme bu bilgiyi yazmanız gerekmektedir.

Ayrıca başvuru koşulları arasında sizden istenmiş olan Referans mektubu, Niyet mektubu ve CV için aşağıdaki bağlantılardan ulaşabileceğiniz formatlara uygun olarak hazırlamanız beklenmektedir.

2020_21 Danışman_Öğretim-Üyeleri

CV
Referans-mektup-formu
Niyet mektubu

Koronavirüs (COVID-19) küresel salgını dolayısıyla, Üniversitemiz Enstitülerinin 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında açılacak lisansüstü programlarına başvuracak adaylar için, Bilimsel Değerlendirme Sınavları yapılmayacak olup, değerlendirme ölçütleri kılavuzda belirtilmektedir.

Önemli Not:

• Online başvuru yapılan bilgisayarda Windows işletim sistemi kurulu olmalıdır. Tarayıcı olarak Mozilla Firefox ya da Google Chrome kullanılmalıdır. Pop-up engelleyici kapalı olmalıdır. Bazı kamu kurumlarından filtreleme nedeniyle başvuru yapılamamaktadır ya da çıktı alınamamaktadır. Bu tip durumlarda kurum dışı bilgisayar kullanılmalıdır.
  • Başvuruda bulunan öğrencilerin sistem üzerinden kayıtlarını tamamladıktan sonra mutlaka internet başvuru formu çıktısı alması gerekmektedir.
  • Yanlış beyanda bulunan, eksik belge ve imzalanmayan formlar ile başvuran adayların bilimsel değerlendirme sınav sonuçları geçersiz sayılacak ve kesin kayıtları iptal edilecektir.