Biyoteknoloji Enstitüsü’nde TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı Burs Olanağı

Doktoranızı Biyoteknoloji Enstitüsü Temel Biyoteknoloji Programında mı yapmak istiyorsunuz?

Kansere yönelik biyobelirteçlerin tanımlanması doktora araştırma konusu olarak ilginizi çekiyor mu?

Doktora sonrası ArGe Merkezi niteliği taşıyan bir özel sektör kuruluşunda istihdam edilme garantisini cazip buluyor musunuz?

Bu sorulara evet cevabını veriyorsanız:

Enstitümüzde bu dönem doktoraya alınacak öğrencilerin arasından 2 öğrenci doktora çalışmalarını Prof. Dr. Can Akçalı (Tıp Fakültesi Biyofizik ABD/Kök Hücre Enstitüsü) veya Doç. Dr. Bala Gür Dedeoğlu (Biyoteknoloji Enstitüsü) danışmanlığında yapmaları durumunda doktora sonrası istihdam garantisi veren TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı bursiyeri olacaklardır.

Doktoralarını bu program dahilinde yapmak isteyenlerin Enstitümüz lisansüstü eğitim programına başvurmaları ve başvuru bağlantısında iletişim adresleri bulunan Sayın Akçalı ve Sayın Dedeoğlu ile görüşmeleri gerekmektedir.